Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Drsališče na prostem vse do prvih dni februarja

Drsanje je tako preprosto, in to skoraj doma in popolnoma brezplačno.

 

Občina Polzela se  je tudi letos odločila, da v zimskem času ponudi svojim občanom drsališče. Najbolj veseli so ga seveda najmlajši. Na krajšem odprtju je v soboto, 4. januarja 2020, zvečer nastopila klovnesa Mici, zbrane pa je nagovoril tudi župan Jože Kužnik, ki je skupaj z otroki pokazal tudi figuro iz umetnostnega drsanja. Vsem je zaželel srečno in zdravo novo leto ter obljubil, da bodo drsališče postavili tudi prihodnje leto. 

Drsališče je postavljeno na parkirišču pri občinski zgradbi do 2. februarja 2020. Odprto je vsak dan med 17. in 21. uro, ob sobotah in nedeljah pa med 10. in 22. uro. Površina za drsanje je umetna, a kakovostna in omogoča občutek drsanja na pravem ledu. Prednost takšnega drsališča je tudi, da lahko obratuje v toplejših dneh in predstavlja nižje stroške vzdrževanja. 

Pridobitve so najbolj veseli otroci in tudi starejši. Drsanje je brezplačno, mogoča pa je tudi izposoja drsalk. Vsako soboto ob 17. uri bo z otroki na drsališču zaplesala Bina Plaznik, v vlogi razigrane klovnese Mici iz domačega Društva Dobra ideja.

        Tone Tavčer

Oglejte si tudi