Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
9°C
5°C
Oceni objavo

Dobra vila ponovno obdarila otroke

 

Že tretje leto zapored so študentke prvega letnika Univerze v Ljubljani pod okriljem KORK Polzela izpeljale projekt Dobra vila.


Liza Hočevar, vodja projekta, je povedala: »Ravno letos, ko smo trepetali, ali se bodo zaradi trenutnih razmer v državi projektu Dobra vila ljudje sploh odzvali, smo dobili neverjeten odziv. Poleg 63 polzelskih otrok je letos Dobra vila obdarila še 38 otrok iz sosednjih občin. Ker se zaradi epidemiološkega stanja v državi z otroki nismo smeli družiti, smo jim pakete z zagotovljeno varnostjo dostavili s pomočjo PGD Polzela.«

 

Poleg paketov, ki so jih skrbno pripravile dobre vile in vilinci, so s pomočjo donatorjev obdarili tudi dve ranljivi skupini, 22 varovancev Varstveno-delovnega centra Muc ter 17 brezdomcev Društva Želva  Eureka. 

 

»Neizmerno sem vesela podpore, ki so jo ljudje pripravljeni nameniti projektu Dobra vila kljub drugačnim okoliščinam in težkim časom. Hvala vsem in vsakemu posebej za oporo in podporo. Spet smo dokazali, da skupaj zmoremo več,« je še povedala Liza.

 

                                                  Z majhno pozornostjo do velike sreče.

 

 

                                                                                                                                                         Olga Hočevar

Oglejte si tudi