Logo MojaObčina.si

Poljčane

DANES
16°C
1°C
JUTRI
12°C
8°C

zaposlitev

Podravska regija
Torek, 17. Marec. 2020

Delavec v proizvodnji

Od kandidatov pričakujemo: dokončana poklicna ali srednješolska izobrazba ( III.-V. stopnje ) strojne ali druge tehnične smeri, samoiniciativnost, avtokontrola, vestnost in natančnost, delavnost, zanesljivost in odgovornost, ročne spretnosti in okretnost, vozniški izpit B – kategorije.
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 19. Marec. 2020

CNC operater

Naloge in odgovornosti: strežba strojem in korekcije pri nastavitvah, pripravljanje strojev in naprav za zagon, posluževanje in nadzor nad delovanjem, nastavljanje in posluževanje CNC strojev... Redno plačilo, urejeno delovno okolje..
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 20. Marec. 2020

Posluževalec CNC stroja (m/ž) na Ptuju

Iščete zaposlitev v pozitivnem delovnem okolju? Se želite dokazati in s svojim tehničnim znanjem ter izkušnjami iz proizvodnje prispevati k razvoju podjetja? Uspešen tim 120 sodelavcev iz Ptuja vam bo to omogočil! Poleg motivacijskega plačila glede na uspešnost, dela prostih vikendov in drugih ugodnosti. Prijavite se – potrebujejo vas!
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 20. Marec. 2020

Operater stroja (m/ž)

Naš naročnik, uspešno in odlično podjetje, ki se ukvarja s tiskovinami in embalažo, vabi v svoj kolektiv večje število operaterjev stroja (m/ž).
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 21. Marec. 2020

Mehanik (m/ž) v Mariboru

Ste tehnično naravnana oseba? Želite imeti proste vikende? Postanite del uspešnega tima sodelavcev večjega priznanega podjetja, ki ima po vsej Sloveniji razširjeno široko mrežo lastnih delavnic. V delavnici v Mariboru iščejo mehanika, z željo po stabilni zaposlitvi. Nudijo delo le v eni izmeni, v dopoldanskem času. Prijavite se že danes!
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 21. Marec. 2020

Tehnolog vzdrževanja (m/ž)

Vam ideje glede optimizacije procesov v vzdrževanju nenehno rojijo po glavi? Ob nastali napaki hitro najdete ustrezno rešitev? Bi si želeli delati v timu vzdrževanja, kjer je vodja oseba s širino in sodobnim načinom vodenja? Ponujamo vam možnost zaposlitve v mednarodnem podjetju z investicijo v tehnološko dovršene stroje.
Moje Delo