Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Tretji GIBAlni paket Simbioze GIBA

Navdušeni smo nad vašimi pozitivnimi povratnimi informacijami in resnično upamo, da vam bo všeč tudi vsebina, ki smo jo pripravili za ta teden!


III. GIBA IZZIV

V tokratnem izzivu vam predlagamo zabavo oziroma PLES. Tako je, zabavo si lahko pripravimo kjerkoli, kadarkoli, ne glede na to, da smo sredi epidemije! Prižgimo si radio, nastavimo si svojo ljubo pesem in zaplešimo (lahko tudi z osebami iz našega mehurčka, ali na prostem ob upoštevanju razdalje in drugih ukrepov)! Videli boste, da je ples še kako resen šport, po katerem smo ravno tako utrujeni! Če želite s svojim plesom sodelovati v žrebanju za prisrčno nagrado, imate teden dni časa, da izziv opravite in nam pošljete foto ali video dokaz opravljenega na simbiozagiba@simbioza.eu


III. GIBA NAVDIH

Zaradi vašega navdušenja nad pozdravom soncu, ki smo vam ga pripravili pretekli teden, tokrat v navdihu nadaljujemo z osnovnimi joga položaji, ki so primerni za vse generacije! Umirite se in začutite svoje telo – boljše se boste počutili in lepše boste preživeli dan!


III. GIBA MIT ali RESNICA

Tokrat želimo z GIBA MIT-om ali RESNICO opozoriti na pomen odnosov, ki jih ljudje gojimo za naše duševno zdravje! Odnosi v katere vstopamo in jih na tak ali drugačen način vzdržujemo, so vsekakor nekaj čemur moramo posvetiti veliko naše pozornosti, saj tvorijo pomembno komponento duševnega zdravja!


SIMBIOZA GIBA 2021 NAGRADNI NATEČAJ

Skozi celoten mesec maj vas vabimo, da s svojimi foto, video in literarnimi prispevki sodelujete tudi pri izvedbi Simbioza GIBA 2021 nagradnega natečaja, ki letos poteka na temo SKRB ZA DOBRO DUŠEVNO IN FIZIČNO POČUTJE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19. Vaše prispevke pričakujemo na elektronski pošti: simbiozagiba@simbioza.eu.


V kolikor imate kakšno vprašanje ali bi nam želeli karkoli sporočiti, smo vam vedno na voljo na elektronskih naslovih simbiozagiba@simbioza.eu ali sola@simbioza.eu


Vabimo vas, da sledite našim objavam tudi na naši:

 

P.S.: Ne glede na to, da so razmere v državi še vedno resne, vas vabimo, da izkoristite sončno pomlad in se na varen način, ob upoštevanju minimalne razdalje vseeno poskusite medgeneracijsko gibati v naravi, bodisi z ljudmi iz svojega mehurčka ali z drugimi, seveda, ob upoštevanju vseh ostalih epidemioloških ukrepov in omejitev.

 

Lepo se imejte in ostanite zdravi,


 koordinator Simbioza GIBA 2021 na Osnovni šoli Kajetana Koviča Poljčane, Vinko Zobec

Oglejte si tudi