Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

17. junija se zopet obeta Studeniški poletni večer

Studeniški poletni večer je tradicionalna prireditev, ki jo pripravlja turistično društvo Samostan Studenice. Prihodnjo soboto, 17. junija zvečer, se bo samostan zopet prelevil v prizorišče pestrega družabnega in kulturnega dogajanja. S pričetkom ob 18. uri se boste obiskovalci lahko udeležili kmečke domače tržnice, razstave malih pasemskih živali ter zabavnih iger, kjer bo posebna pozornost namenjena najmlajšim. Ti bodo lahko sodelovali v ustvarjalnih delavnicah. Malo starejši se bodo lahko spustili v samostansko klet na degustacijo odličnih vin, potem pa se boste oboji lahko podali na voden ogled po samostanski učni poti.

Poznejše večerne ure bo napolnila osrednja prireditev, na kateri si bo letos moč ogledati klapo Bonaca, Oktet Planika, Tamburaški orkester Majšperk ter Folklorno društvo Košuta Poljčane. Prireditev bo v soboto ob 24:00 sklenil velik ognjemet, za tiste, ki vam sobotni program ne bo dovolj, pa bo poskrbljeno tudi še v nedeljo. Takrat se bo še nadaljevala razstava malih pasemskih živali, v okviru programa pa je predvidena tudi sv. maša v samostanski cerkvi.

Program vsekakor obljublja obilo zabave in nepozabnega dogajanja v prelepi okolici. Več o prireditvi si lahko preberete tukaj.

Oglejte si tudi