Podporniki

Projekt MojaObčina.si podpirajo številni znani Slovenci, partnerji, medijski partnerji in cela vrsta slovenskih občin.

 

Partnerji

 

Medijski partnerji


 

Podpirajo nas tudi

Matej Špehar

Matej je po 15 letih dela v tradicionalnih medijih (tisk, tv, radio) le te zapustil in se posvetil izključno družabnim omrežjem. Ustanovil je svojo digitalno agencijo To do - communicate online za svetovanje in komunikacijo blagovnih znamk, podjetij in javnih osebnosti na Facebooku.

Jaka Repanšek

Jaka Repanšek je ustanovitelj svetovalne družbe RePublis, ki nudi podporo poslovanju oglaševalskim, medijskim, internetnim in tehnološkim podjetjem v Sloveniji in tujini. Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani pravnik (Ljubljana), z zaključenim specialističnim študijem evropskega prava (Cambridge) in mednarodnim študijem MBA (Cimba/KU). Repanšek je avtor številnih strokovnih člankov, soavtor knjige Medijsko pravo (Planet GV) in poglavja o avtorski pravici v publikaciji Dobra praksa (SOZ). Je redni predavatelj na visokošolskem študiju fotografije (VIST) in na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu ter je član številnih domačih in mednarodnih strokovnih združenj.

Modrijani

Modrijani so štiričlanska fantovska glasbena zasedba, ki deluje od leta 2000 ter igra in ustvarja na področju narodnozabavne glasbe, z "a cappella" prepevanjem pa ohranjajo tudi slovensko ljudsko glasbeno izročilo.

 

Delujemo že v več kot 60 občinah