Logo MojaObčina.si

Oplotnica

DANES
24°C
10°C
JUTRI
24°C
11°C

zaposlitev

Podravska regija
Ponedeljek, 27. Maj. 2019

Planer proizvodnje (m/ž)

Cilj delovnega mesta: planiranje in lansiranje proizvodnje (časovno in količinsko, razporejanje izdelkov po strojih, razporejanje dela delavcem), izdelava dnevnega plana proizvodnje, manipulacija z delovnimi nalogi, fiksiranje potreb osnovnih materialov, sestavnih elementov ter potrošnega materiala za proizvodnjo, organizacijska in informacijska podpora proizvodnji,..
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Viličarist (m/ž)

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 09. Junij. 2019

Skladiščnik - Hoče

Pričakujemo: poznavanje skladiščnega dela, samostojnost pri delu, zanesljivost, natančnost, urejenost, poznavanje dela z računalnikom, izpit za viličarja predstavlja prednost
Moje Delo
Podravska regija
Torek, 11. Junij. 2019

Pismonoša (m/ž) - Maribor

Naloge dela, opis delovnega mesta: sprejemanje pošiljk, dostavljanje vseh vrst pošiljk, prodajanje trgovskega blaga, opravljanje denarnih storitev na terenu, opravljanje sprejema in dostave pošiljk in sklepov v poslovnih prostorih uporabnikov, dostavljanje pošiljk v poštna spravilišča in dostavnike, dostavljanje pošiljk v poštna spravilišča in dostavnike, izpraznjevanje poštnih nabiralnikov,..
Moje Delo
Podravska regija
Torek, 11. Junij. 2019

Pismonoša (m/ž) - Ptuj

Podroben opis delovnega mesta: sprejemanje pošiljk, dostavljanje vseh vrst pošiljk in blaga, prodajanje vrednotnic in drugega blaga, opravljanje denarnih storitev na terenu, opravljanje sprejema in dostave pošiljk, sklepov in blaga v poslovnih prostorih uporabnikov.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 14. Junij. 2019

Skladiščnik Ptuj m/ž

Za našega naročnika, uspešno trgovsko podjetje, iščemo kandidata za delovno mesto Skladiščnik m/ž.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 15. Junij. 2019

Proizvodni logistik m/ž

Za našega naročnika, uspešno podjetje, iščemo delovno, motivirano in komunikativno osebo, za delovno mesto "proizvodni logistik " m/ž.
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 16. Junij. 2019

Voznik B in C kategorije v poslovni enoti Ljubno ob Savinji

Vaše naloge: dostava pijač in živil gostinskim lokalom z manjšim tovornim vozilom na področju Zgornje Savinjske regije, priprava komisionov v skladišču poslovne enote Ljubno, razklad vozila na terenu pri strankah (s pomočjo transportnih pripomočkov in ročno), skrb za tovorno vozilo, naloženo blago in spremljajočo dokumentacijo.
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 16. Junij. 2019

Operater stroja (m/ž)

Vaše naloge: sodelovanje pri nastavitvi tiskarskega stroja in periferije, priprava papirnih zvitkov za tisk, po potrebi tudi z viličarjem, obveščanje tiskarja o napakah, skrb za tekoči potek proizvodnje in urejeno delovno mesto.
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2019

Skladiščnik m/ž v Mariboru

Postanite del družinskega podjetja, ki s svežim sadjem in zelenjavo oskrbuje kupce po celotni Sloveniji. Nudijo vam delo pretežno v popoldanski izmeni, razgibano delo ter možnost napredovanja na podlagi izkušenj. V kolikor vas zanima delo skladiščnika, vas vabimo, da se prijavite na delovno mesto: Skladiščnik m/ž.
Moje Delo