Logo MojaObčina.si

Oplotnica

DANES
24°C
10°C
JUTRI
24°C
11°C

zaposlitev

Podravska regija
Nedelja, 26. Maj. 2019

Montažer garažnih vrat

Iščemo montažerja stavbnega pohištva, garažnih vrat na terenu. Pričakujemo: izpit »B« kategorije, pasivno znanje nemščine, smisel za delo z ljudmi, veselje do tehničnega področja...
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Kontrolor kakovosti v oddelku elektronike (m/ž)

Na delovnem mestu boste odgovorni za: celovito izvajanje kontrole procesa in/ ali produkta, zagotavljanje kakovosti vgradnih delov, sistematična uporaba orodij kakovosti, analiziranje in odprava napak v procesu ali na produktu, skrb za ekonomično in gospodarno izvajanje delovnih nalog in ostala dela po navodilu nadrejenega.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Serviser

Pričakujemo: najmanj 4. raven elektro ali druge tehnične (npr. strojne) smeri; dobro znanje nemškega in hrvaškega jezika; usmerjenost k ljudem in k teamskemu delu; razvit občutek za določanje prioritet in razvit občutek za odgovorno delo; dobro razvite komunikacijske sposobnosti, ki so potrebne pri delu s strankami.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 07. Junij. 2019

Tehnolog konstrukter II

Opis del: izdelovanje parametrov in tehniško tehnološke dokumentacije ter določanje normativov na svojem delovnem področju, programiranje CNC strojev, sodelovanje pri razvoju in vpeljevanju novih tehnologij, nabava rezilnega orodaja in skrb za nejgovo racionalno porabo...
Moje Delo
Podravska regija
Torek, 11. Junij. 2019

Vzdrževalec

Opis del in nalog: preventivni servisi strojev, orodij in ostale opreme (dnevni obhodi proizvodenj, pregledi delovnih sredstev po kontrolni listi za preventivni pregled,…), kurativno vzdrževanje delovnih sredstev (ugotavljanje vzrokov na napravah, razstavljanje delovnih sredstev, zamenjave in popravila).
Moje Delo
Podravska regija
Sreda, 12. Junij. 2019

Serviser - Maribor

Pričakujemo: od III. - V. stopnjo izobrazbe elektro, strojne ali druge ustrezne smeri, vozniški izpit B kategorije, 3 letne delovne izkušnje na podobnih delih, računalniška znanja.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 14. Junij. 2019

Komercialist na področju prezračevanja in filtracije

Ali si pripravljen na nov izziv? Želiš delati v majhnem dinamičnem inovativnem podjetju in pri tem uživati ter biti za dobro opravljeno delo tudi dodatno nagrajen? Zaradi širitve iščemo novega sodelavca/ko Komercialist/ka na področju prezračevanja in filtracije.
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2019

Monter (m/ž)

Vaše naloge: sestava prezračevalnih naprav, natančno vijačenje in pritrjevanje, branje načrtov, občasno delo na višini, delo v proizvodnem obratu,..
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2019

Sestavljavec m/ž

Za našega naročnika, vodilno podjetje na področju malih gospodinjskih aparatov - BSH, iščemo kandidata za delo v proizvodnji. Če vam ustreza delo v treh izmenah s prostimi vikendi vas vabimo, da se prijavite z vašim življenjepisom.
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2019

Kontrolor kakovosti m/ž

Za našega naročnika, vodilno podjetje na področju malih gospodinjskih aparatov - BSH, iščemo kandidata za delo kontrolorja kakovosti. Če vam ustreza delo v treh izmenah s prostimi vikendi vas vabimo, da se prijavite z vašim življenjepisom.
Moje Delo