Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

VPIS NOVIH ČLANOV V KARATE KLUB OPLOTNICA, ZAČNEMO V ČETRTEK 2.9.2021

Shotokan karate klub Oplotnica vas vabi k vpisu začetnega tečaja karateja za nove člane in članice od 6. leta starosti dalje. Vpis bo potekal v mesecu septembru in oktobru, v športni dvorani Milenij ali preko elektronske pošte. Vadba bo prilagojena začetnikom in bo pri najmlajših vsebovala razvoj individualnih motoričnih sposobnosti, skupinske vadbe in igre, spoznavanja osnov karateja ter v nadaljevanju učenje šolskih kat, tehnik karateja in športnih borb.
Treniranje karateja razvija v odraščajočem obdobju, še posebej pri mladih otrocih sposobnost orientacije v prostoru, občutek ravnotežja, moč telesa, bistrost duha, koncentracijo in preciznost. Zahvaljujoč vestnemu treniranju se lahko lepo razvijejo pomembne karakteristike osebnosti kot so odločnost, marljivost in samokontrola. Za mlade, ki se še razvijajo in rastejo, se dobre lastnosti karateja prenašajo tudi na kasnejša leta. Karate omogoča tudi tekmovalni razvoj tistim, ki želijo tekmovati doma in v tujini.

Urnik treningov:
ponedeljek:      med 17.00 in 18.00 uro
četrtek:             med 17.30 in 18.30 uro.

Podrobnejše informacije o treningih in klubu lahko dobite na naši spletni strani www.karatekluboplotnica, facebook straneh kluba, v športni dvorani Milenij, po elektonski pošti (karate.oplotnica@gmail.com) ali po telefonu (041/725-485). PRIDI IN POSKUSI, TER TRENIRAJ V MESECU SEPTEMBRU BREZPLAČNO !

Oglejte si tudi