Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

MLADINSKO DRŽAVNO PRVENSTVO U21 - 2 KOLAJNI

V nedeljo 4. 3. 2018  je Judo zveza Slovenije v športni dvorani Bonifika v Kopru organizirala Državno prvenstvo za mladince in mladinke za leto 2018. 
Na tekmovanju je nastopilo 107 tekmovalcev in tekmovalk iz celotne Slovenije, ki so se pomerili za naslove najboljših v državi.

Judo klub Oplotnica so zastopali trije tekmovalci: ANEJ DUKARIČ, ALEN VUČINA in ANDREJA TOMAŽIČ. 

Anej je nastopal v kategoriji -73kg, kjer je bilo 17 tekmovalcev. Prvo borbo mu je žreb namenil nasprotnika iz Judo kluba Z dežele Sankaku  proti kateremu je žal izgubil. Ker je nasprotnik v nadaljevanju izgubil, Anej ni imel možnosti za repasaž in tako zaključil tekmovanje.

Alen je nastopil v kategoriji -81kg, kjer je bilo 14 tekmovalcev. Prvo borbo je izgubil proti nasprotniku iz Judo kluba Zdežele Sankaku, nato pa skozi repasaž z tremi prepričljivimi zmagami nad Jurkovič Ivom iz JK Šiška, Brod Žigo iz JK Bežigrad in Dobrin Maksom iz JK Olimpija osvojil bronasto kolajno. 

Andreja je nastopala v kategoriji +78kg, kjer so bile 3 tekmovalke in osvojila  srebrno kolajno.


Po štirih kolajnah iz državnega prvenstva za starejše dečke  in deklice ter državnega prvenstva za kadete in kadetinje smo sedaj osvojili še dve kolajni iz mladinskega državnega prvenstva.
Pred nami je še državno prvenstvo za člane, državno prvenstvo za mlajše člane in državno prvenstvo za mlajše dečke in deklice. In tukaj še računamo na nekaj državnih kolajn.

Vsem iskrene čestitke.


Oglejte si tudi