Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

ZAKLJUČEK REKREATIVNE TELOVADBE


Pred nekaj dnevi so člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline zaključili z redno telovadbo v telovadnici OŠ Ob Dravinji in na Podružnični osnovni šoli Sv. Jernej.

Rekreacijo je vodila Vida Pušnik, pridno pa jo je obiskovalo okoli 30 članov v Slov. Konjicah  in približno 25 članov na Podružnični šoli Sv. Jernej. Ob zaključku so pripravili piknik v Domu krajanov na Jerneju. Predsednik društva Franc Rečnik je prisotne lepo pozdravil in jih po okusnem bograču povabil na sprehod do čudovite hiše Anite Satler. Po toplem sprejemu so si ogledali prostore v hiši. Hiša je bila predstavljena že v več revijah in tudi v oddaji Ambienti. Lastnica hiše je zaigrala tudi na gong. Obiskovalci so se sprostili ob blagozvočnem zvenenju le tega. Kmalu so se vrnili v dom krajanov. Domači kuharski mojster jim je pripravil okusne mesne dobrote,  članice z Jerneja pa slastno pecivo. Seveda so se ob prijetnem druženju tudi fotografirali.                                                                                                                                  

Med poletnimi počitnicami bodo telovadbo zelo pogrešali in jo nadomestili s sprehodi v naravo. Zagotovo pa se bodo jeseni spet srečali na prijetni vadbi. 


Olga Pančič

 

Oglejte si tudi