Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Dogodki v Društvu kmečkih žena Oplotnica

Za nami je prvo trimesečje tega leta. V našem društvu pa smo že bili zelo aktivni.
V mesecu januarju smo naše društvo predstavili občanom, v mesecu februarju smo imeli redni Letni zbor članov, na katerem smo za vodenje društva ponovno izvolili našo dosedanjo predsednico Marijo Schmitt. Še tukaj se ji vsi člani enkrat zahvaljujemo, ker je bila ponovno pripravljena sprejeti ta izziv in želimo, da skupaj uspešno gremo naprej.
V mesecu marcu smo se odpravili na strokovno ekskurzijo na Dolenjsko, kjer smo si ogledali Etnološko zbirko in Jurčičevo domačijo. Preživeli smo lep dan. Prav tako v mesecu marcu, smo imeli predstavitev in predavanje o žičnem uničevalcu plevela "žičko", ki omogoča učinkovito in okolju prijazno obdelovanje zemlje. Predstavila nam ga je gospa Martina Brglez iz podjetja Strojegradnja iz Slov. Bistrice.
V mesecu aprilu smo že izvedle delavnico peke kvašenih rogljičkov, ki sta jo vodili članici Silva in Breda Hohler.

Vabimo pa vas, da nas obiščete v naši hiški na Velikonočnem sejmu 13.04.2019 in 16.04.2019 na Otroško Veliko noč, kjer bomo v parku v Oplotnici, kot vsako leto, skupaj z našimi najmlajšimi okrasili vrbove veje z jajčki, člani Društva gojiteljev malih živali pa nam bodo na ogled pripeljali čisto prave zajčke.
Veselimo se druženja z vami še naprej.

Oglejte si tudi