Logo MojaObčina.si

Oplotnica

JUTRI
23°C
8°C
SOB.
24°C
10°C
2938

DOSTOPNOST: Uvod v celostno razumevanje dostopnosti in usmeritve pri načrtovanju ureditev, opreme in informacij v urbanih okoljih, ob upoštevanju ranljivih skupin

Spoštovani,
Vljudno vabljeni na predavanje ge. Andreje Albreht, direktorice zavoda Dostop, z naslovom:

DOSTOPNOST: Uvod v celostno razumevanje dostopnosti in usmeritve pri načrtovanju ureditev, opreme in informacij v urbanih okoljih, ob upoštevanju ranljivih skupin.

Predavanje bo 26. 10. 2018 ob 10.00 v sejni sobi Razvojne agencije Kozjansko, Ulica skladateljev Ipavcev 17, Šentjur.

Program:
• 10.00 do 11.00 – Celostno razumevanje dostopnosti in usmeritve pri načrtovanju ureditve in opreme urbanih okolij ob upoštevanju ranljivih skupin ter novi trendi informiranja in izobraževanja za izboljšanje dostopnosti za ranljive skupine v okviru trajnostnega turizma
• 11.00 do 12.00 – Predstavitev Tur-infomata in voden ogled Šentjurja skozi oči dostopnosti za funkcionalno ovirane uporabnike.

Predavanje bo interaktivno v sodelovanju z ranljivimi skupinami in je namenjeno tako načrtovalcem prostorov, javnim delavcem, turističnim vodnikom, uporabnikom tur-infomata kot tudi široki javnosti.

Predavanje poteka v okviru projekta Tur-infomat – inovativno informiranje ranljivih skupin v urbanem okolju. Vljudno vabljeni!

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi