Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
11°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Prostofer obvestilo 15.10.2020

Spoštovani.

 

Razmere z virusom COVID-19 so se ponovno poslabšale in s tem se je dodatno spremenil tudi naš način življenja. Ker pa se življenje ne more kar ustaviti in naši uporabniki še vedno potrebujejo prevoze, ki so jim bili omogočeni doslej, je pomembno, da jim te tudi zagotavljamo. Brezplačni prevozi PROSTOFER zato ostajajo oz. jih izvajamo še naprej. 

 

Za izvajanje brezplačnih prevozov smo dobili pozitiven odziv tudi z Nacionalnega inštituta za javno zdravje, saj naše prevoze izvajamo v skladu z njihovimi higienskimi priporočili, ki jih predpisujejo javnemu potniškemu prometu, in zagotavljajo ustrezne pogoje za varovanje izvajalcev in potnikov. 

 

Vsi ukrepi, ki smo jih uvedli za preprečevanje širjenja okužb, ostajajo, poleg tega pa za ozaveščenost uporabnikov poskrbijo tudi v našem klicnem centru, kjer uporabnike ob vsakem klicu obvestijo, da v primeru slabega počutja oz. bolezenskih znakov okuženosti prevoza ne priporočajo oz. ga lahko tudi zavrnejo. 

 

Do sedaj se je takšen način dela izkazal za uspešnega, zato bomo z njim nadaljevali. V primeru dodatnih ukrepov oz. sprememb pa vas bomo sproti obveščali. 

 

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo: ostanite zdravi! 

 

Miha Bogataj

Direktor Zavoda Zlata mreža

Oglejte si tudi