Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Oddaja ob prazniku občine Oplotnica

Občina Oplotnica danes obeležuje 22. let. Na KTV Oplotnica so v ta namen posneli oddajo ob občinskem prazniku, v kateri so o pregledu delovanja občine in spopadanju z izrednimi razmerami ter prihodnosti spregovorili župan Matjaž Orter, svetovalka za družbene in društvene dejavnosti, Irena Cehtl in poveljnik Civilne zaščite Alojz Gosnik.

 

V nadaljevanju so se spomnili začetkov praznovanja občinskega praznika, ki izvira iz časov krajevne skupnosti, natančneje z 22. maja 1985. O organizaciji in dogajanju bodo pripovedovali predsedniki in tajniki takratnih krajevnih skupnosti in oba župana občine: Jožef Kolar, Damjan Kvas, Vladimir Globovnik, Matjaž Orter in Jožica Trdin.

 

Voščila za Oplotnico pa so pripravili učenke in učenci OŠ Pohorskega bataljona Oplotnica, ki jih je povezala profesorica Nataša Črešnar.

 

Vabljeni, da letos praznujete nekoliko drugače in si ogledate oddajo, ki je dostopna na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=vRy9Kx7jQb0&t=1598s. Od ponedeljka, 25. maja 2020, pa bo ob 10. in 19. uri predvajana na programu KTV Oplotnica.

Oglejte si tudi