Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Mladinski center Šentjur vabi, mlade, stare med 15 in 29 let, da se pridružijo MOSTu, kjer skupaj gradijo mostove do zaposlitve

VABILO

Projekt Most je enkratna poteza, ki jo lahko narediš v vmesnem obdobju, ko iščeš zaposlitev. Je edinstvena priložnost, ki odpira vrata v nov svet. Nudi ti družbo sebi podobnih vrstnikov (ki so trenutno v isti situaciji brezposelnosti) in mentorsko podporo izkušenih strokovnjakov, s katerimi imaš možnost aktivnega sodelovanja. V zameno za tvoj čas ti ponujamo brezplačen program usposabljanj, ki bi bil na tržišču sicer vreden več kot 1000 €, in te bo spodbudil, da v življenju narediš želeni korak.

Od lastnega samopoznavanja in določanja ciljev, pa vse do pravega stika z delodajalci ima projekt zaradi svojih plusov tudi svoje omejitve. Število udeležencev v projektu je namreč omejeno! Pomembno nam je, da se ti posvetimo tudi na osebni ravni, kar je ob prevelikem številu udeležencev nemogoče.


Ustvarja se NOVA SKUPINA, v kateri je na voljo le še nekaj prostih mest za mlade iz Savinjske regije.


Pridruži se, če želiš:

  • Ugotoviti, kaj si želiš v življenju.
  • Odkriti svoj potencial. Verjeti in zaupati vase.
  • Izgubiti strah pred neuspehom.
  • Postaviti cilje, ki te bodo popeljali tja, kamor želiš.
  • Se pripraviti na razgovor oz. stik s potencialnim delodajalcem …


Usposabljanja so zasnovana tako, da te izkušeni coach oz. mentor vodi od spoznavanja sebe in svojih kariernih ciljev, do (prvega) stika z delodajalci.


Prijave so do 21. maja oz. do zapolnitve mest. Več informacij o prijavi in vsebini najdeš na spletni strani Mladinskega centra Šentjur: https://www.mladi-sentjur.si/Aktualno/most-iskanje-zaposlitve-kariera-priloznost/


Mladinski center Šentjur

Oglejte si tudi