Logo MojaObčina.si

Oplotnica

JUTRI
30°C
19°C
SRE.
33°C
18°C

PREDAVANJE O BORELIOZI

1419
Deli


Borelioza, nevarna in zelo razširjena bolezen, ki jo je težko odkrivati, še težje zdraviti in najtežje biti bolan zaradi borelioze. Ne glede na to ali ste se z boleznijo že srečali ali ne, ali se je kdo od vaših bližnjih, najverjetneje pa niti ne veste, da jo imate in kaj vam povzroča.

 

Vabljeni ste na predavanje o Boreliozi, ki ga bo izvedel v soboto 10.3.2018 ob 18.00 uri v dvorani kulturnega doma (KTC) Oplotnica g. Bene Behrič iz Kamniške Bistrice. Predavanje je brezplačno

 

Bene je izkušen strokovnjak, z lastnimi bolezenskimi izkušnjami in velikimi uspehi na področju zdravljenja te bolezni. V Sloveniji je izvedel številna predavanja, o njem ste lahko prebrali prispevke v revijah, ki se ukvarjajo z vprašanji zdravja.  Več o Benetu si lahko preberete na spletnih straneh https://www.naturazel.com/the-team/bene-behric/bene-behric-tv/

 

Tekom predavanja bo možno (če bo kdo želel) izvesti tudi hitro metodo diagnosticiranja, ki jo izvaja Knez Turnšek Lilijana iz Kamnika, diagnostika je plačljiva.

 

Na predavanja ste vabljeni vsi prejemniki tega vabila, pripeljete lahko tudi prijatelje in znance.  Če ne utegnete lahko Benetova predavanja sledite na njegovi domači strani in jih obiščete kje drugje:

https://www.naturazel.com/the-team/bene-behric/bene-behric-tv/

 
Društvo Vinogradnikov Oplotnica

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi