Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Novo mesto se ponaša z novim turističnim produktom - skrivnostnim Trip in the Bag

Trip in the Bag je nov turistični produkt, ki ga je od danes, 21. aprila 2021, mogoče doživeti tudi v Novem mestu. Ponuja priložnost za igriv družinski izlet, nepredstavljivo dogodivščino in za spoznavanje domačega kraja iz novega vidika, nepozabni izkušnji pa se lahko pridružite z nakupom paketa Trip in the Bag, ki je uporabniku, tako kot se bere angleški naziv, na voljo v nahrbtniku. V njem se skrivajo zabavni namigi, ki bodo prebudili vaše možganske celice in vas popeljali do skritih kotičkov Novega mesta, uspešni v razkrivanju ugank pa si bodo prigarali lesketajoči se zaklad.

Trip in the Bag Novo mesto – Starodavno mesto ujeto v čas je domiselna igra, ki nas vabi k aktivnemu preživljanju časa na prostem ter k vse bolj priljubljenemu raziskovanju domačega kraja. Izletniki bodo morali, da bi našli zaklad, sprva pridobiti ključ za odklepanje s ključavnico zapečatenega nahrbtnika. V njem se skriva škatla s sedmimi misterioznimi nalogami, ki bodo popotnike vodile na sedem lokacij. Če bodo naloge uspešno opravili, bodo slednje ena za drugo kar same podajale namige, kako naprej. O vsaki izmed lokacij bodo izvedeli nekaj zanimivosti in spoznali marsikaj novega o Novem mestu. Tudi za kosilo in malico bo poskrbljeno, saj so poleg namigov in nalog v nahrbtniku tudi kupončki, ki omogočajo različne popuste in posebne Trip in the Bag ponudbe.

Trip in the Bag je primeren za osebe vseh starosti, bolj aktivno pa bodo lahko pri iskanju odgovorov na uganke sodelovali starejši od 5 let. Dogodivščina je tako primerna za družine, mladostnike, odrasle in starejše, en nahrbtnik Trip in the Bag pa je namenjen za skupino do šest oseb, na izlet se lahko seveda podajo tudi posamezniki. Za raziskovanje Novega mesta si je potrebno vzeti dovolj časa, predlaganih je od 4 do 6 ur, priročen bo tudi avtomobil za premagovanje daljših razdalj.

Skrivnostni nahrbtnik, ki je idealno darilo za zabavno rojstnodnevno zabavo na prostem ali priložnost za kakovostno preživet družinski čas, je mogoče kupiti v Turistično informacijskem centru Novo mesto, lahko ga pa naročite tudi prek spleta na spletni strani Trip in the Bag. Ob naročilu prek spleta lahko ob predhodnem plačilu izberete možnost prevzema v Turistično informacijskem centru Novo mesto ali počakate na dostavo na dom.

Več o zabavnem turističnem produktu lahko izveste na spletni strani Trip in the Bag, za nakup pa se lahko obrnete na Turistično informacijski center Novo mesto in na spletno stran Trip in the Bag.

Oglejte si tudi