Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Priključite se podporni pogovorni skupini za mlade do 28 let

V Novem mestu se odpira PODPORNA POGOVORNA SKUPINA »Človek, ki se vključi, ni več sam.« za mlade do 28 let. Pogovorna skupina je namenjena mladim, ki iščejo varen prostor, kjer bodo lahko izrazili sebe, svoja doživljanja, poglede in dileme, s katerimi se srečujejo v vsakdanjem življenju.

Skupina (največ 8 udeležencev) se bo srečevala enkrat tedensko, 8 tednov ob torkih med 18.30 in 20.30. Srečanja se bodo začela v mesecu aprilu ali maju, oz. takoj, ko se bo skupina formirala in bodo to dopuščali ukrepi NIJZ.  

Teme o katerih bodo govorili bodo različne, predvsem bodo to vsebine, ki jih boste mladi prinesli s seboj na srečanje in želeli o njih govoriti. To bo čas in prostor namenjen notranjemu raziskovanju, iskanju podpore zase.  

Pred vstopom v skupino je potrebno opraviti uvodni razgovor z eno od voditeljic, na katerega se prijavite na e-mail: drustvo.vezalka@gmail.com.  

Skupino bosta vodili specializantki realitetne psihoterapije Irena Avsenik in Alenka Trifković. Udeležba na pogovorni skupin je brezplačna.
Program sofinancira Mestna občina Novo mesto.  

DODATNE INFORMACIJE:
Za vsa dodatna vprašanja in informacije pišite na elektronski naslov drustvo.vezalka@gmail.com
oziroma pokličite 031 312 527 (Alenka) ali 031 652 952 (Irena).

Oglejte si tudi