Logo MojaObčina.si

Novo mesto

DANES
20°C
6°C
JUTRI
21°C
11°C

TEDENSKA SREČANJA

​VABLJENI NA ​​TEDENSKA SREČANJA

 

Zbiramo prijave za oblikovanje skupin za srečanja, na katerih se bomo posvečali sproščanju, osebni rasti, višanju energije in zavedanja, podpori samozdravljenja... S pomočjo različnih tehnik ob prilagajanju dinamiki skupine bomo skupaj izboljševali svoje počutje.

Pridružite se nam lahko ob torkih dopoldne, med 9h in 10:30, ali ob četrtkih zvečer, med 19h in 20:30. V primeru večjega interesa se bomo lahko dogovorili tudi za druge termine. Srečanja bodo potekala na Foersterjevi 10 v Novem mestu – zemljevid je na voljo na naši spletni strani: https://triskel.si/o-drustvu/lokacija/

Skupine bodo zaradi kvalitetnejšega dela, prostora, pa tudi v luči nepredvidljivosti zahtev, ki smo jim priča v tem času, majhne, do 6 oseb. Prijave so obvezne, lahko nam pišete na info@triskel.si ali pokličete na 031362235. Za udeležbo potrebujete udobna oblačila ter podlogo za sedenje/ležanje.

Prvo srečanje, 13. 10. oziroma 15. 10., je namenjeno spoznavanju. Na naslednjih srečanjih pa prosimo za prostovoljne prispevke po lastni presoji in sposobnostih.

Vabljeni v našo družbo, veseli vas bomo!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi