Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Sporočilo OŠ Nazarje

Drage učenke in učenci!

 

V imenu vseh učiteljev, pa tudi v svojem, vas moram pohvaliti za vaše sodelovanje in redno, sprotno spremljanje aktivnosti v spletnih učilnicah. Delo vam gre menda odlično od rok, zastavljene naloge oddajate ob dogovorjenem času, na video urah ste aktivni in zgovorni. Bravo, čestitamo vam! Vsem. Tudi našim  najmlajšim, ki takšnega dela niso bili vajeni in se s tem soočajo prvič.

Učitelji so vam v preteklih dneh v spletnih učilnicah nanizali pester nabor dejavnosti, skozi katere lahko pridobite veliko mero znanja. V kolikor boste z rednim delom nadaljevali, v vašem znanju ne bo velikih vrzeli, ko se vrnete nazaj k pouku v živo.

Iskreno zahvalo pa namenjamo tudi vašim staršem, ki vam (in tudi nam) stojijo ob strani, ki z razumevanjem in potrpežljivostjo sprejemajo dogajanje, vas spodbujajo, motivirajo in vam po potrebi in svojih najboljših močeh tudi pomagajo, kadar se kje kaj zatakne.

Naša učna pot na daljavo se torej nadaljuje. Po njej stopajmo pogumno, vztrajno, odločno. Začetni koraki so pokazali, da nam gre dobro, da znamo prestopiti ali preskočiti vsak kamen na poti. Verjemite… za ovinkom, ki se kaže nekje v daljavi, nas čaka lepša, svetlejša prihodnost.

 

Kolektiv in vodstvo šole

Oglejte si tudi