Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
-2°C
JUTRI
4°C
1°C
Oceni objavo

Na dobrodelnem turnirju zbrali več kot 2.000€ sredstev za poplavljene

Nedavna ujma je zelo prizadela Zgornjo Savinjsko dolino in med njimi tudi kar nekaj otrok ter funkcionarjev Košarkarskega kluba Nazarje. V klubu smo se odločili, da organiziramo dobrodelni košarkarski turnir Nazarje 2023, na katerem smo zbirali prostovoljne prispevke za prizadete člane Nazarske košarkarske družine. In na koncu smo skupaj zbrali več kot 2.000€ (uradna številka bo znana v naslednjih dneh), pravo tako pa nam je na licitaciji dresa Slovenske košarkarske reprezentance, ki nam ga je poklonil Vid Čeplak, uspelo za dres dobiti 220€.

Sredstva bodo v prihodnjih dneh podeljena najbolj prizadetim otrokom in funkcionarjem našega kluba, več pa si boste o tem lahko prebrali na naši uradni Facebook strani.

Bi se pa še enkrat radi zahvalili vsem prisotnim na tem turnirju, posebna zahvala gre našim košarkarskim prijateljem iz Vranskega, ki so se odzvali našemu povabilu in tudi sami donirali precej sredstev. Zahvala pa tudi našemu dobrodelnežu Vidu Čeplaku, ki je doniral dres Slovenske reprezentance za licitacijo. Zahvala gre tudi vsem sodnikom, ki so se za dober namen odpovedali honorarju ter vsem ostalim, ki ste sodelovali in donirali na tem turnirju.

REZULTATI TEKEM TURNIRJA:

U-14: Input Nazarje beli – Input Nazarje zeleni  67:57

U-16: Input Nazarje : Vrani Vransko  61:80

U-18: Input Nazarje : Vrani Vransko  84:122

ČLANI: Nazarje : Vrani Vransko  91:95


(vir: kknazarje.si)

Oglejte si tudi