Logo MojaObčina.si

Nazarje

JUTRI
0°C
-6°C
NED.
2°C
-5°C

Srednjeveška gostija na gradu Vrbovec Nazarje

1409
Organizator: Muzej Vrbovec in Občina Nazarje v sodelovanju z društvi v občini Nazarje

Grad Vrbovec se bo ponovno povrnil nekaj sto let nazaj, v čas srednjega veka in življenja v tistem času. Plemič Konrad I. vas z grajsko gospodo in svojim spremstvom vabi na  Srednjeveško gostijo na grad Vrbovec v Nazarje, ki se bo ponovno zgodila 15. 7. 2017 od 16.00 naprej.

Kulinarika tistega časa, pridih starega veka, tabori, srednjeveški plesi z delavnicami, lokostrelski turnir, ki se ga boste lahko udeležili in se preizkusili v spretnosti natančnega merjenja in streljanja v tarčo, glumači, ki se bodo sprehajali in navduševali ter nasmejali občinstvo s svojo predstavo, Lambergarjeva dogodivščina, ki ji bomo priča, otroške ustvarjalne delavnice, kjer se bodo najmlajši zagotovo zelo zabavali, turistični nastop, mečevanje, predstava Janičar in še mnogo drugega, zanimivega, se bo skozi dan odvijalo na prizorišču pred gradom Vrbovec v Nazarjah, ki bo za en dan ponovno obstal v času. Ob sklenitvi večera vas bo plemič Konrad I. povabil k spektakularnem ognjenem šovu, s katerim se bo 2. Srednjeveška gostija na gradu Vrbovec Nazarje, sklenila in se poslovila do naslednjega leta.

Vabljeni v čim večjem številu.
Udeležba na dogodku je brezplačna.

Join us on Medieval guests at the castle Vrbovec in Nazarje, on 15th July from 4pm.
It's gonna be interesting day for all generations full of medieval experiences. Join us and be a part of unforgetable day.
There will be creative workshops for kids too and in the end of the day a spectacular fire show.
Join us.
It's free entrance.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij