Logo MojaObčina.si

Nazarje

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
2°C
-7°C

Pozdrav poletju z glasbeno skupino Dreta River Band

1439
Deli

Pomlad se počasi poslavlja in v deželo bodo kmalu prišli pravi vroči in sončni dnevi, ki naznanjajo poletje. Da bi se to zgodilo čim prej, bomo z glasbo poskrbeli tudi člani glasbene skupine Dreta River Band iz Nazarij, ki vas v petek, 19. 05. 2017, ob 18.00 uri, vabimo v veliko dvorano Doma kulture Nazarje, kjer bomo poslali pozdrav poletju. Ob tej priložnosti se bomo predstavili vsem, ki že komaj čakate poletje in ki imate radi glasbo.

Veselimo se druženja z vami. Dogodek je predstavitvene narave v okviru Tedna ljubiteljske kulture in brezplačen za vse obiskovalce.

Kratek opis glasbene skupine:

Old school rock glasbena skupina iz Nazarij – DRETA RIVER BAND, deluje od jeseni 2014, ime pa si je nadela po reki Dreti, ki teče mimo njihovega sedeža v Nazarjah. Delujejo kot sekcija Kulturnega društva Nazarje. Verjamejo, da lahko s trdim delom, vztrajnostjo in iskrenostjo glasba oživi in zaživi, še posebej, če vsi stremijo k istim ciljem – biti pristen in hkrati v svoji interpretaciji pesmi drugačen. Besedila avtorskih pesmi imajo globoko sporočilno vrednost, v katerih se lahko vsakdo najde. Zasedba šteje štiri člane, ki prihajajo iz Savinjske doline in Zasavja. Joco Škorjanc, ki je v devetdesetih letih bil član rock skupine Neron, je tudi vodja in bobnar skupine Dreta River Band. Glavni vokalist in basist je Ante Rota, ki z bobnarjem Jocom skrbi za odličen groove. Boris Laštro in Sebastjan Videc pa na kitarah skrbita za širino glasbe.  Želja vseh članov je ustvarjati pristen slovenski rock in se čim več predstavljati širši publiki z avtorskimi pesmimi. Besedila avtorskih pesmi imajo globoko sporočilno vrednost, v katerih se lahko vsakdo najde.  Nadaljujejo z glasbo, ki so jo ustvarjali dobri stari Neroni v devetdesetih letih, kot tudi cover-ji old school rock glasbene scene (CCR, Free, Gary Moore,Guns N Roses, The Doors, Eric Clapton, The Beatles, ZZ Top,, Bjelo Dugme, AC/DC, Gotthard, Lenny Kravitz, Leteći odred, Partibrejkers, Prljavo kazalište, Queen, Led Zeppelin, Status Quo, Judas Priest, Twisted sisters, Bijelo dugme, Deep Purple, Steppenwolf, Divlje jagode,…).

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij