Logo MojaObčina.si

Nazarje

DANES
3°C
-3°C
JUTRI
1°C
-3°C

Dobrodelni koncert "ZA SMEH V OTROŠKIH OČEH"

1387
Organizator: Osnovna šola Nazarje
Vstopnina: 7
Poskrbljeno je za brezplačno varstvo predšolskih otrok v Vrtcu Nazarje
Na OŠ Nazarje se že nekaj let trudimo, da bi vsem učencem naše šole zagotovili enake možnosti in jim omogočili brezplačno sodelovanje pri vseh vzgojno-izobraževalnih dejavnostih (tudi nadstandardnih), ne glede na socialni status družine, iz katerih izhajajo.

V ta namen smo že pred časom začeli s projektom, poimenovanim "ZA SMEH V OTROŠKIH OČEH", ki je del naših prizadevanj za zbiranje potrebnih sredstev, s katerimi lahko pokrijemo vse stroške "brezplačne" šole. Projekt se vsako leto zaključi z dobrodelnim koncertom, ki bo letos v četrtek, 15. 3. 2018, ob 18.00, v Športni dvorani Nazarje.

Nastopajoči: ansambel bratov Poljanšek, Mika Nas, duo Bosa Znova, Čaga Boys, Klara Jazbec, Dejan Vunjak, Pevski zbor OŠ Nazarje in učenci Glasbene šole Nazarje.

Dobrodelni koncert bo povezoval Boštjan Romih.

Med samim koncertom bo poskrbljeno tudi za varstvo predšolskih otrok v Vrtcu Nazarje, pod vodstvom strokovnih delavcev vrtca, da boste Vi lahko brezskrbno spremljali koncert, medtem, ko se bodo otroci igrali in zabavali v prijetni družbi.

Vabljeni, da se nam pridružite na dobrodelnem koncertu "Za smeh v otroških očeh" in pomagate prižgati žarek otroške sreče.

Vstopnice so vam na voljo v tajništvu šole, pri učencih in eno uro pred samim koncertom v avli šole.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij