MojaObčina.si

Lokalne novice, dogodki in zaposlitve na portalu Moja Občina.

Izberi svojo občino spodaj, če želiš biti na tekočem z lokalnim dogajanjem na portalu Moja Občina.

Navodila za uporabo

Registracija:

Vsak, ki želi vnašati napovedi dogodkov in prispevke na MojaObčina.si se mora najprej registrirati. To storite s pomočjo video navodil za registracijo ali s pomočjo navodil za registracijo v PDF obliki. Če želite pisati takoj izberite ob registraciji: »Želim sodelovati pri soustvarjanju vsebine in dodati prispevek ali dogodek iz moje občine!« Če ob prijavi te možnosti niste izbrali, a vseeno želite objavljati na MojaObčina.si, nas lahko pokličete na 01 620 88 17 ali pošljete e-mail na podpora@mojaobcina.si.

Vnos prispevka:

Po registraciji lahko vnesete prispevke o dogajanju v vaši lokalni skupnosti. Pri tem so vam v pomoč video navodila za pisanje prispevka, lahko pa si ogledate tudi navodila za pisce v PDF obliki. Prispevke pred objavo pregleda lokalni urednik, zato niso nemudoma vidni na spletu.

Vnos napovedi dogodka:

Napoved dogodka se vnaša podobno kot prispevek, v pomoč so vam video navodila za vnos dogodka, ter navodila za pisce v PDF obliki.

Urejanje profila organizacije:

V kolikor ste predstavnik organizacije (društva, zavoda, podjetja, …) imate možnost prevzeti profil organizacije. Najprej vam moramo dodeliti pravice za urejanje vaše organizacije, pokličete na 01 620 88 17 ali pošljete e-mail na podpora@mojaobcina.si in povejte v imenu katere organizacije bi radi pisali. Ogledate si lahko tudi video navodila za urejanje profila organizacije ali preberete navodila v PDF obliki.

Uvoz e-poštnih stikov za avtomatsko pošiljanje obvestil

V kolikor ste predstavnik organizacije (društva, zavoda, podjetja, …) imate možnost pošiljati avtomatsko ustvarjena e-obvestila (mailing). Kako izvozite stike z Gmaila, kako jih uvozite na portal MojaObčina.si in kako pošljete mailing si preberite v navodilih v PDF obliki.

Napotki za pisanje:

Pri pisanju novic pa si lahko pomagate tudi z napotki za pisanje.

Napotki za Facebook:

Pri uporabi družbenega omrežja Facebook si lahko pomagate s praktičnimi napotki.

Nalaganje videa na YouTube:

Pri prenosu videa na YouTube in objavo v prispevku na MojaObčina.si poglejte pisna navodila.

Navodila za dodajanje razpisov:

Za dodajanje razpisov na portal MojaObčina.si si poglejte pisna navodila.NAZAJ NA PREJŠNJO STRAN