Logo MojaObčina.si

Naklo

JUTRI
28°C
16°C
SOB.
28°C
17°C

Tečaj Japonski lifting obraza

Organizator: Terapevtsko lepotni salon Harmonija
Vstopnina: 240,00€

Znanje kako poleg vračanja lepote, skrbite še za ohranjanje zdravja in krepitev dobrega počutja

Na tečaju se boste seznanili z akupresurnimi točkami obraza ter stimulacijo refleksnih con obraza, ki urejata delovanje telesa in formonskega sistema. Sledi močna masažo obraza t.i.japonski lifting, metoda pri kateri pride do dviga obraznih mišic. Sledi masaža z kristalnimi kroglicami. V tečaj je vključeno tudi osnovno znanje o kristaloterapiji. Kristali so odlični pomočnik pri izboljšanju zdravja in počutja. So sestavni del masaže pri liftingu, kombinirajo se lahko tudi samostojno z polaganjem na obraz.

Večji del tečaja temelji na praktičnem delu.

TEČAJ POTEKA :V soboto od 8-15 ure, ter v nedeljo od 8h do 15.00 v Hotelu Marinšek, na Glavni cesti 2 v Naklu.
*Ob manjšem številu prijavljenih, se bo individualni tečaj odvijal v Radovljici na Kranjski cesti 4 (nasproti Grajskega dvora)in sicer le v soboto od 8.00 do 15.30 ure oz.po dogovoru v Hotelu Marinšek v nedeljo od 8-15.30 ure.

Naravno pomlajevanje je v Sloveniji še novost in je vedno bolj priljubljen pri ženskah, ki si želijo ohraniti ali obnoviti svojo lepoto tako znotraj kot zunaj. Poleg tega je edina tovrstna tehnika pomlajevanja, kjer vam v 45 minutah masaže drobne gubice izginejo z vašega obraza, obraz izgleda kljub močni masaži svež in spočit, občuti se le še svežina in dobro počutje.

Vsa gradiva in postopke izvajanja naravnega Liftinga boste udeleženci prejeli na izobraževanju, prav tako potrdilo o opravljenem tečaju.

Tečaj izvaja diplomirana delovna terapevtka – refleksoterapevtka Saša Šuvak, lastnica najboljšega salona na področju estetike v Sloveniji po mnenju strank (Certifikat Najpriljubljeni izvajalec lepotnih storitev leta 2017 - podeljen na Sejemu kozmetike in lepote LOVE BEAUTY 2017), predavateljica na Ljudski univerzi Kranj.

Cena dvodnevnega tečaja je 240 evrov. Pri prijavi pa je potrebno vnaprejšnje vplačilo akontacije v znesku 80 € na TRR račun SI56 0510 0801 5483 326 odprt pri Abanka Vipa d.d.; Saša Šuvak s.p.; Kranjska c.4, Radovljica, NAMEN: TEČAJ + DATUM IZBRANEGA TERMINA. Prijave s potrdilom o plačani akontaciji pošljite na: sasa.suvak@gmail.com

*Ponavljalci se lahko priključite h kateremkoli tečaju, plačilo je 80,00€.

Tečaj bo izveden ob min.3 prijavljenih udeležencih. Maksimalno število udeležencev je 8. Ob večjem številu prijavljenih velja vrstni red po vplačani akontaciji, ostalim se akontacija vrne oz.ob dogovoru velja za plačilo za naslednji razpisan tečaj.

Pri tečaju so zaželjena udobna bela oblačila (ali vsaj svetla), saj je veliko praktičnega dela. Copati, speti lasje in KRATKO pristriženi nohti.

Za lažjo odločitev, si lahko mnenja udeleženk, ki so se tečaja že udeležile, preberete TULE:Všečkaj objavo

Oglejte si tudi