MojaObčina.si

Lokalne novice, dogodki in zaposlitve na portalu Moja Občina.

Izberi svojo občino spodaj, če želiš biti na tekočem z lokalnim dogajanjem na portalu Moja Občina.

Nagradna igra – napišite novico in odpeljite na kosilo svoje najbližje!


Verjetno ste že zasledili nagradno igro, ki poteka v občini Lukovica, katere glavna nagrada je kosilo za štiri osebe v gostišču Pri Čebelici na Brdu. Želite sodelovati?

V spodnji obrazec zapišite vsaj 700 znakov dolgo lokalno novico / članek / prispevek / intervju / ... Pišete lahko o čemer koli (športni dogodek, kultura, ceste, veselice, narava), kar bo v zvezi z občino Lukovica. Vseeno pa imejte v mislih bralce, saj bo na zmagovalni prispevek vplivalo število ogledov, končno besedo pa bo imel uredniški odbor Rokovnjača.

Po izpolnitvi obrazca bomo vaš prispevek v čim krajšem času objavili na www.mojaobcina.si/lukovica, na e-mail naslov pa boste prejeli nadaljnja navodila. Nagradna igra traja od petka, 31. 8. 2012 do ponedeljka, 17. 9. 2012. Zmagovalec bo objavljan v petek, 28. 9. 2012 v oktobrski številki Rokovnjača, na spletni strani www.mojaobcina.si/lukovica, na Facebook profile Moja Občina in na Facebook strani Lukovica Moja Občina.

Pomoč
Če boste potrebovali pomoč nas pokličite na 01 620 88 17 ali nam pošljite email na podpora@mojaobcina.si

Na kakšen način boste spisali svoj prispevek in kako boste pridobili čim več bralcev prepuščamo vam ter vam hkrati želimo veliko sreče!
Ekipa Mojaobcina.si

Polja označena z * so obvezna!
Strinjam se s splošnimi pogoji
Potrebuješ pomoč:
Kontakiraj nas na podpora@prims.si 01 620 88 11
Pogovor v živo
01/620-88-05


NAZAJ NA PREJŠNJO STRAN