Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Gostilna Pri lipi med kandidati za Zlato ponev 2017

Časopisna hiša Večer tudi letos podeljuje priznanja za najboljše gostilne na Štajerskem, v Pomurju ter na Koroškem - Zlato ponev 2017. Med tri finaliste v Koroški regiji se je uvrstila tudi gostilna Pod Lipo iz Mute, za kar domačim gostincem iskreno čestitamo.
V Gostilni Pri Lipi si lahko odpočijete v tipičnih koroških sobah, 'štiblcih', ali pa se okrepčate z dobrotami, pripravljenimi po receptih koroških babic, a s kančkom sodobne ustvarjalnosti. Dobrote lahko zalijete z domačim lipovim čajem, moštom, šabeso ali borovničevcem. Bogato ponudbo zaokroža prijeten tradicionalen ambient, v katerem prevladujeta les in kamen. 

O prejemniku Zlate ponve bo med drugim odločala javnost, vendar bo prevladala končna beseda strokovne komisije po vodstvom priznanega etnologa dr. Janeza Bogataja. Za Gostilno Pri Lipi lahko glasujete na spodnji povezavi ter ji s tem pomagate do zmage:
http://www.zlataponev.si/koroska/
Z glasovanjem pa se za nagrado potegujete tudi sami, saj naključno izbranega glasovalca čaka kosilo za dve osebi pri dobitniku Zlate ponve.

Oglejte si tudi