Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Uspešno izpeljano 29. prvenstvo za kadete in kadetinje v namiznem tenisu

V dveh dneh tekmovanja v naši športni dvorani na Muti smo uspešno izpeljali 29. ekipno državno prvenstvo za kadete in kadetinje. Vsi udeleženci so bili ponovno navdušeni nad našo organizacijo, pogoji tekmovanja in turistično destinacijo ter nastanitvami ekip, ki so bivale pri nas (Gostišče Lipa, Gostišče Izidor in Hostel Radlje). Ponovno smo združili tekmovalni šport in turizem in dokazali, kako lahko zelo dobro sodelujemo v tako malem kraju.

Z rezultatom domače kadetske ekipe, ki je osvojila 2. mesto oz. srebrno medaljo na letošnjem ekipnem državnem prvenstvu, smo zelo zadovoljni. Podprvaki so postali: Blaž Lapajne, Jure Kraker, Alin Lesnik in Jaka Lesnik pod vodstvom glavnega trenerja NTK Muta Mateja Petarja. V klubu smo zelo zadovoljni, ponovno pa smo dokazali, da s strokovnim delom in vztrajnostjo lahko posegamo po najvišjih naslovih v državi.

Hvala županu in Občini Muta, Športni zvezi Muta, OŠ Muta, sodnikom in staršem ter hvala vsem sponzorjem in donatorjem, ki podpirate naš klub. Trudili se bomo, da bomo tudi v prihodnje uspešni ter da bomo promovirali Občino Muta tudi izven naših meja.

Iskrena hvala vsem za vašo podporo.

 

Predsednik NTK Muta

Damjan Cvetko

 

Oglejte si tudi