Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
2°C
ČET.
10°C
2°C
Oceni objavo

Svetovni pokal v slalomu na rolerjih

Spoštovani,

Smučarski klub Vuzenica bo konec meseca maja (28. 5.–30. 5.) organiziral svetovni pokal v slalomu na rolerjih, ki bo potekal na Sv. Primožu (tekma) in v športnem parku v Vuzenici (spremljevalni program). Člani kluba želijo pričarati nepozabno doživetje svetovnega pokala, ki bo Vuzenico postavil kot pomembno točko na zemljevidu športnih dogodkov v svetu. Na tekmovanju pričakujejo 120 tekmovalcev iz kar 10 držav.

Zaenkrat še ne vemo kako bo z gledalci in spremljevalnim programom, zato delimo le kot informacijo. V primeru da bo situacija sproščena bo ves vikend na voljo brezplačna povezava (shuttlebus) med tekmovalnim prostorom na Sv. Primožu na Pohorju, Gostilno Prodner, prireditvenim prostorom v Vuzenici, Pizzerijo Monini, Barom Šuler, Mitnico Muta, Vodnim parkom Radlje in centrom Radelj ob Dravi.

Tekmovanje s spremljevalnim programom bo izvedeno v skladu s sprejetimi ukrepi za preprečevanje prenosa okužb s koronavirusom. Upamo, da bodo razmere dopuščale in bo dogodek izpeljan na nivoju, kot so si ga zamislili organizatorji s čimer bi povezali lokalne športne klube, ponudnike kulinarike, občane in sosednje občine v nepozabno doživetje. 

https://www.facebook.com/smucarskiklubvuzenica

Hvala in lep pozdrav,

TIC Vuzenica

Senta Lorenci Kričej, direktorica

Tel. 02/ 87 91 226 in 070 621 188

Oglejte si tudi