Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Božična bajka Slovenije v Mozirskem gaju

Božična bajka Slovenije v Mozirskem gaju je zažarela v 1,7 milijona prazničnih lučk in vas vabi, da začutite praznično čarobnost vse do vključno 9. januarja, vsak dan, tudi med prazniki in vikendi, od 16. do 21. ure.

Prišel je najlepši čas v letu – adventni čas, in z veseljem sporočamo, da je ta v Mozirski gaj letos ponovno prinesel tudi Božično bajko Slovenije. Tokrat že 6. po vrsti.

6. Božična bajka Slovenije bo odprta
od sobote, 27. 11., do vključno nedelje, 9. 1.,
vsak dan, tudi med prazniki in vikendi, od 16. do 21. ure.

Ker vemo, da svetloba preganja temo in prinaša upanje, je v Mozirskem gaju letos zasijalo še več luči, kot leta poprej. Prižgali smo namreč kar 1,7 milijona lučk in s tem ponovno osvetlili celotni park.

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos potrudili, da smo ustvarili nove svetlobne zgodbe, ki vas bodo zagotovo očarale. Nova, letos še posebej lepo okrašena točka Božične bajke Slovenije, je tako očarljivi Zeliščni vrt. Pri vhodu  vas bo pričakal ogromni adventni venec. Vile so v Začarano vas prinesle kup pisanih luči, saj si tokrat želijo živahnosti in veselja. Božiček si je v kašči pri vhodu našel novi dom. Med vikendi nas bo obiskoval, občasno pa ga bo nadomestil Miklavž. V parku pa vas bo pričakalo tudi nekaj bolj subtilno osvetljenih kotičkov, namenjenih samorefleksiji in meditaciji. 

Kaj vse vas še čaka v Božični bajki 2021/2022, boste morali odkriti sami.

Vsekakor ponovno obljubljamo nepozabno, pravljično doživetje.

PTC pogoj za obisk zunanjih površin parka zaenkrat ni potreben, preverjali pa ga bomo pri nudenju vseh storitev v Mozirskem gaju. Torej za koriščenje gostinske ponudbe in uporabo notranjih toalet.

 

Narediti si ta čas še bolj pravljičen.
Obiščite Božično bajko Slovenije in dovolite lučem upanja
in medsebojne solidarnosti, da vam napolnijo srce
z lepimi občutki in srečo.

Oglejte si tudi