Logo MojaObčina.si

Mozirje

JUTRI
27°C
18°C
ČE.
28°C
14°C

Razstava tulipanov v Mozirskem gaju

Deli


Pomlad je s tulipani, narcisami, mačehami in ostalim spomladanskim cvetjem že zacvetela v Mozirskem gaju.

Vabljeni v Mozirski gaj na tradicionalno razstavo tulipanov. Zaradi toplih dni zime so tulipani že začeli cveteti in si jih lahko ogledate vsak dan, od 9. do 19. ure. Zanihajte največje uglašene vetrne zvončke v Evropi in pokukajte v Začarano vas polno vilinske energije, s številnimi vilami in vilinskimi hišicami.

Tako kot mnoga leta poprej, pa vas tudi letos še posebej prijazno vabimo na obisk v Mozirski gaj med 27. 4. in 2. 5., prav tako med 9. in 19. uro, ko za vas pripravljamo poseben program. Takrat boste lahko občudovali eksotične živali – kače, želve in pajke. Društvo ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo pa pripravlja še posebno razstavo ptičjih pajkov, v sklopu katere boste imeli možnost videti več vrst ptičjih pajkov iz južne in srednje Amerike, tudi enega največjih in enega najlepših. Po Mozirskem gaju pa se bodo med 10. in 17. uro sprehajali tudi Disneyjevi junaki in Mignoni, ki se bodo z veseljem fotografirali z vami.

Vstopnice, ki stanejo 6€ za odrasle, 3€ za otroke stare 7 do 15 let in 2€ za otroke stare od 3 do 6 let, lahko kupite na vhodu v Gaj v času delovanja Mozirskega gaja ali pa jih prej na enostaven način nabavite že preko spleta. https://spock.si/hdmozirskigaj/internet/hdmozirskigaj.aspx

Vljudno vabljeni, da zacvetimo to pomlad skupaj!

 

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi