Logo MojaObčina.si

Mozirje

DANES
16°C
-5°C
JUTRI
15°C
-4°C

Bunderla in Godler šov

2166
Organizator: Društvo ITKŠ Medea
Vstopnina: 18
Deli

Ne zamudite najbolj priljubljene komedije leta.

Klemen Bunderla in Jure Godler: Preveč lepa za radio, preveč glasna za televizijo in ravno prav nora za gledališče.

Odštekan radijski duet se znajde pred hudim izzivom: preživeti dan v etru brez posnetih plošč in reklam, brez gostov in opreme, z dvema mikrofonoma in enim izjemno tečnim šefom na telefonski liniji.

Kako zvenijo različni svetovni hiti v izvedbi dveh svetovnih norcev, ali moraš biti za branje novic na tekočem zgolj z informacijami ali tudi s pijačo in ali res obstaja nekaj z imenom fiju-gumb - vse boste izvedeli v neukrotljivi komediji dueta Bunderla&Godler.

Pridružite se jima v boju s časom, treznostjo in šefom, v maratonu glasbenih hitov, improviziranih reklam in resnično čudnih gostov na edinem radijskem šovu, ki se ga splača tudi gledati.

Dober glas seže v deveto vas, radio pa še malo dlje: ob zadnjem znaku bo ura za smeh!

Mnenja gledalcev:

S fantom nama je bila predstava ZELO všeč! Priporočava jo vsem,ki bi želeli prejeti veliko količino humorja, plesa in petja. Negativnih komentarjev ni, vse pohvale in le tako naprej!
Sara&Sandi

Predstavi sva se pošteno nasmejala, igralca sta odlična imitatorja, ki jima ne zmanjka idej….ko sta se ogrela in z njima občinstvo, smehu ni bilo konca. Vsekakor se je splačalo, hvala še enkrat!
Aljoša

Predstava je bila ena izmed najboljših kar sva si jih ogledala. Super zabavna od začetka do konca.
Katarina

Predstava je ponudila preceeeej več, kot je ponujala v napovedniku. Šov v pravem pomenu besede. Fanta sta velika talenta in dva iz vrha komedije v Sloveniji. Priporočava ogled.
Karmen in Matic

Ko pride predstava na redni spored, si oglejte Bunderla&Godler šov. Klemen in Jure sta noro smešna!
Matic

Noro…. Čist objokana od smeha…Vsa čast obema…Presley zmaga Must see…
Katja

Sem se nasmejala Juretu kar ene parkrat do solz, čestitke tudi Klemnu, glasbeni vložki so pa fenomenalni. Čestitke celotni ekipi. Priznam, da sem bila prijetno presenečena.
Katarina

Objava Svet24, 21.11. FANTASTIČNO!...Pričakovanja so bila velika, Klemen in Jure pa nista razočarala. …. Mojstrsko izpeljana predstava je poskrbela, da je bilo v dvorani obilo smeha in dobre volje…..Prav neverjetno je, kakšna kemija se je ustvarila med njima…Kar sta v četrtek počela na odru, je kar težko dojemljivo. Dokazala sta, da sta »multipraktika «, saj počneta domala vse. Pojeta, plešeta, oponašata inštrumente, govorita v tujih jezikih. Ni da ni… …Salve smeha in krohot v dvorani namreč povedo več kot tisoč besed. Skratka, predstava, ki je kot nalašč za sprostitev in si jo je treba ogledati.

Objava radio Aktual, 18.11. Za nami je večer poln smeha! Do zadnjega sedeža polna dvorana je uživala v komični predstavi odštekanega radijskega dueta. Znašla sta se pred res hudim izzivom, ki je bil sprva videti kot misija nemogoče. V velikem pričakovanju smo spremljali njune kreativne ideje, ki so poskrbele za uro in pol neprekinjenega smeha. Po koncu šova nam je popolno navdušenje preprečilo, da bi ostali na svojih sedežih. Bunderla&Godler šov se je zaključil z neverjetno stoječo ovacijo in neprekinjenim ploskanjem. Veliki nasmehi na naših obrazih pa so nas spremljali še na poti domov.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!