Logo MojaObčina.si

Mozirje

DANES
19°C
10°C
JUTRI
16°C
10°C

ALYA - akustični Valentinov koncert z gosti

1765
Organizator: ZIKŠT 3jezera Braslovče
Vstopnina: 15 €
Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z nakupom v predprodaji!
Deli

Alya je po koncertnem letu 2017 v novo leto vstopila na krilih koncertnih nastopov, na katerih sta še vedno med najbolj zaželenimi skladbami aktualna uspešnica 'Halo' in 'Srce za srce', ki sta se slovenskim poslušalcem dodobra vtisnila v srce, in sta še vedno med najpogosteje predvajanimi skladbami na domačih radijskih postajah.

Tudi sicer so koncertni odri najljubši ustvarjalni prostor simpatične zvezdnice. Tokrat s svojo 7-člansko zasedbo odličnih glasbenikov, za valentinovo pripravlja prav poseben glasbeni večer z 'okusom' - Akustični valentinov koncert, ki bo še bolj oseben, intimen, in na katerem boste lahko slišali vse Alyine uspešnice, in druge avtorske skladbe, v akustičnih aranžmajih.

Na odru se ji bo pridržil MPZ OŠ Braslovče ter priljubljeni Kvatropirci, ki se jih še posebej razveselijo predstavnice nežnejšega spola, saj fantje poleg glasbenega talenta tudi odlično izgledajo.

!!! Po koncertu sledi pravo sladko razvajanje - pogostitev vseh obiskovalcev s kozarčkom 'Penine Alya', Radgonskih Goric !!!

Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z nakupom v predprodaji!

Nakup vstopnic bo mogoč tudi 1 uro pred začetkom koncerta, v Domu kulture Braslovče.
Cene vstopnic:
- predprodaja (do vključno 11.02.2018): odrasla 15€, otroška 10€
- redna prodaja (od 12.02. do 15.02.): odrasla 18€, otroška 12€

Se vidimo v Domu kulture v Braslovčah, v četrtek, 15. februarja, ob 20-uri.

Vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi