Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
8°C
JUTRI
30°C
8°C
Oceni objavo

UTRINKI: Predstavitev Pomurja in širše okolice na mednarodnem sejmu turizma v Budimpešti - 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS

V Kongresno-razstavnem centru HUNGEXPO Budimpešta se je v okviru sejma Utázás+ Kiállitás Travel v Budimpešti med 22. 2. in 25. 2. 2024 predstavilo 23 domačih madžarskih in 28 tujih destinacij in sejem obiskalo okrog 30.000 obiskovalcev.

Tudi na največjem madžarskem turističnem sejmu Travel 2024 v Budimpešti dokazujemo, da znamo sodelovati. Zavod za okolje in turizem ZOT Dobrovnik - TIC je s podporo Slovenske turistične organizacije Feel Slovenia organiziral skupni sejemski nastop na največjem turističnem sejmu na Madžarskem. 

TIC Moravske Toplice, Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota v sodelovanju z Expanom in Vulkanijo, Pomurska madžarska samoupravna narodna skupnost, Thermal Resort Lendava, Turistična kmetija Hančik, Ocean Orchids, Zavod za turizem in razvoj Lendava, Zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci, Zavod za okolje in turizem Dobrovnik, Javni zavod za kulturo, turizem in šport Ormož, ORA Krasa in Brkinov smo se na skupnem razstavnem prostoru predstavljali v okviru blagovne znamke I Feel Slovenia.

Obisk zanimanja za Slovenijo in severovzhodno regijo je bil odličen, na sejmu so prevladovali madžarski obiskovalci.Oglejte si tudi