Logo MojaObčina.si

Moravske Toplice

DANES
8°C
-3°C
JUTRI
6°C
-4°C
2604

Čarobne decembrske zgodbe iz Moravskih Toplic 2021

Čarobnosti decembrskega meseca ne damo. Čeprav se ne bomo družili kot nekoč, si bomo vseeno od daleč pomahali, si po zraku poslali poljub in objem ter se s sprehodom po krajih in vaseh naužili čarobnega vzdušja. O vsem vas bomo pridno obveščali preko socialnih omrežij in veseli bomo če boste s svojimi odzivi, fotografijami in posnetki ostali v stiku z nami.

Z največjim veseljem naznanjamo letošnji nabor prazničnih vsebin in aktivnosti v okviru ČAROBNIH DECEMBRSKIH ZGODB IZ MORAVSKIH TOPLIC.
Prihajajoči petek, 3. decembra bomo VIRTUALNO PRIŽGALI PRAZNIČNE LUČI (z možnostjo spremljanja preko Facebook strani TIC Moravske Toplice).
10. decembra sledi odprtje BOŽIČKOVE PISARNE s foto kotičkom v Moravskih Toplicah, kjer bo kraljeval POŠTNI PALČEK FRIC.
23. in 25. decembra bo skozi naselja v občini Moravske Toplice pohitel Božiček »OD KRAJA DO KRAJA, OD VASI DO VASI -BOŽIČEK HITI...«
… IN ŠE KOPICO DRUGIH SPREMLJAJOČIH AKTIVNOSTI...


Več o celotnem programu in aktivnostih najdete v sporočilu za javnost na povezavi: https://bit.ly/3GkqB3B
Naj razigrano praznično vzdušje vzplamti in zažari. Naj se iskri!
Spremljajte Facebook stran TIC Moravske Toplice https://www.facebook.com/TIC.MoravskeToplice in Instagram stran https://www.instagram.com/moravsketoplice/.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi