Logo MojaObčina.si

Moravske Toplice

DANES
28°C
13°C
JUTRI
26°C
15°C
2168

Božiček Express - vožnja Božička skozi naselja občine Moravske Toplice

[BOŽIČEK EXPRESS] Božiček s svojim spremstvom se je že podal na 3000 km dolgo pot s severa Finske proti Sloveniji. Otroci po vsem svetu ga že nestrpno pričakujejo. Najpomembneje pa seveda je, da bo v naše kraje prispel pravočasno. Svoj prihod je napovedal v Vučji Gomili že koncem tedna, kjer bo nastanjen v Hiši Antonija. V soboto bo sem ter tja popoldan pokukal v Božičkovo pošto na Goričkem, OD KRAJA DO KRAJA IN OD VASI DO VASI PA BO PO OBČINI MORAVSKE TOPLICE HITEL 23. IN 25.12. Ker je občina velika in kraji simpatično razmetani, se je s svojimi šoferji dogovoril, da se bo peljal skozi vse vasi po glavni cesti.
IN KAJ JE PRI SREČANJU Z BOŽIČKOM NAJBOLJ POMEMBNO?
-To da starši, dedki in babice, tete in strici ali prijatelji pravočasno pripeljejo otroke čim bližje glavni cesti, ki pelje skozi kraj ali vas.
-Tam kjer so pločniki naj stojijo na pločnikih, kjer so avtobusne postaje na postajah, lahko pa se dogovorimo, da se Božiček s spremstvom pripelje mimo gasilskega doma.
-Božiček s spremstvom bo skozi kraje in vasi potoval zelo počasi, VENDAR ustavljal se ne bo!
-Kjerkoli boste z otroci stali, bodite na varni medsebojni razdalji in z maskami na obrazu.
-Ker bo obiskal prav vse kraje in vasi v vaši občini, mu ne zamerite, če bo zaradi kakršnegakoli razloga kakšno minuto zamujal …
Vsekakor Božiček in pisana druščina palčkov pomagalčkov ŽE KOMAJ ČAKA, DA SE SREČA S PRIJAZNIMI in LJUBKIMI OTROCI iz občine MORAVSKE TOPLICE.
*Predsednike KS naprošamo, da štabu Božička sporočijo, kje bi bilo najbolj varno in primerno mesto v kraju ali vasi, da Božiček s svojim spremstvom pomaha svojim malim prijateljem. Dežurna številka: 041 695 013.
Vozni red Božička skozi naselja občine Moravske Toplice najdete tukaj.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi