Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Večer Shotokan karateja

6.10.2017, smo v veliki dvorani nakupovalnega centra Lopan v Mislinji predstavili Shotokan karate povabljenim in obiskovalcem.

Večer Shotokan karateja je v počastitev 60 letnice smrti ustanovitelja modernega karateja Gichina Funakoshija pripravil Karate klub Mislinja. Prireditve se je udeležilo kar nekaj nastopajočih, povabljenih in gledalcev. Po predstavitvi smo odšli domov svi zadovoljni in dobro razpoloženi.

Nastopajoči starejši (in malo manj stari) mojstri so prisotnom prikazali skoraj vse Shotokan kate, člana prijateljskega kluba iz Velenja pa še športno borbo. Športno borbo zaradi dejstva, da bo karate kot šport predstavljen na naslednjih olimpijskih igrah. Med gosti je bilo  nekaj pomembnih, par bi jih predstavil. Predsednik Karate zveze Slovenije gospod Borut Strojin, predsednik SKIF zveze Slovenije gospod Ivan Čerič, prvi predsednik KZS sploh dr. Ervin Pečnik in še kdo bi se našel. Prireditev je vodila Natalija Križaj, poslikal nas je Bojan Šinko, za pogostitev pa je poskrbel Janez Repolusk.

Vsem sodelujočim hvala, tistim, ki pa vas ni bilo pa, se vidimo kdaj drugič.

Oglejte si tudi