Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Volilni občni zbor PD Mislinja

V soboto, 18.03.2017, ob 18. uri smo izvedli volilni občni zbor planincev PD Mislinja.

Po otvoritvi in pozdravu so nam zapeli Pojoči gorniki, najprej himno PZS in še dve pesmi, potem pa je gorski ultramaratonec Jani Marn predstavil ultramaraton okoli Mont Blanca.

Po kulturnem programu je sledil uradni del z izvolitvijo organov zbora. Po poročilu verifikacijske komisije, ki je ugotovila, da je zbor po 15 minutah sklepčen, saj je bilo prisotnih več kot 10 % članov PD Mislinja, smo lahko nadaljevali z delom zbora.

Poročila o opravljenem delu so podali predsednik društva, vodje vodniške sekcije, markacistov in poverjeniške sekcije, blagajnik in predsednica nadzornega odbora.

Po krajši razpravi smo potrdili poročila in razrešili organe društva. Sledilo je poročilo volilne komisije o predlaganih kandidatih, ki smo jih soglasno potrdili.

Na zboru so bili tudi povabljeni gostje, ki so čestitali novemu vodstvu in mu zaželeli še uspešnejše delo. Novi predsednik Ivan Arko je podal program dela za leto 2017, blagajnik Peter Zupanc pa okvirni finančni plan. Na koncu smo podelili našim planincem še priznanja PZS za uspešno delo v društvu.

Zbor smo zaključili z okusnim bogračem , ob zvoku prijetne glasbepa so se mnogi zavrteli po plesišču.

Oglejte si tudi