Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
6°C
Oceni objavo

POHOD IN PRVOMAJSKO SREČANJE V ZAVRŠAH 2022

POHOD IN PRVOMAJSKO SREČANJE V ZAVRŠAH

Planinsko društvo Mislinja je v sodelovanju z občino Mislinja in kulturnim društvom Završe organiziralo že 36. tradicionalno prvomajsko srečanje občanov na športnem igrišču podružnične osnovne šole v Završah. Letos smo se odločili, da dogodek popestrimo še s pohodom iz Mislinje v Završe v okviru akcije PZS »Slovenija planinari«.

Klub deževni noči in meglenemu jutru se je kar nekaj občanov odločilo praznični dan preživeti na pohodu v Završe. In za to so bili nagrajeni s pestrim kulturnim programom, ki so ga pripravili skupine kulturnega društva Završe in pevski zbor iz Završ. V programu so sodelovali še Babnikova godba in strelci skupine Možnar iz Mislinje. Udeležence je nagovoril tudi župan občine Mislinja Bojan Borovnik. Pozdravila pa sta jih tudi predsednik PD Mislinja Ivan Arko in predsednica KD Završe Katja Kotnik.

Občina je poskrbela, da so vsi udeleženci prejeli brezplačno malico. Dobro razpoloženje po uradnem delu pa je zagotovil ansambel Vihar.

Čeprav so kar nekajkrat dežne kaplje zapretile s spremembo vremena, se udeleženci niso dali pregnati. Po treh letih smo se lahko ponovno družili in si v sproščenem vzdušju imeli marsikaj povedati. Upamo, da se naslednje leto spet srečamo v Završah.

Oglejte si tudi