Logo MojaObčina.si
DANES
5°C
-2°C
JUTRI
4°C
-6°C
Oceni objavo

Strategija razvoja in trženja turizma v občini Mislinja 2023-2028

Spoštovani,

veseli nas, da vas lahko obvestimo, da smo končno prišli do trenutka, ko Vam lahko predstavimo dokumento o Strategiji razvoja občine Mislinja, ki smo ga  preteklem in tem letu izdelovali skupaj v sodelovanju z Zavodom kreativnega turizma Smart&Green, deležniki in občani občine Mislinja. 

Z namenom javne razgrnitve je omenjen dogodek razdeljen na dva dela:

Prvi del:

  • Razgrnitev strateškega dokumenta Strategija razvoja in trženje občine Mislinja, ki bo potekala od 18. 9. 2023 do 2. 10. 2023 v prostorih sejne sobe Občine Mislinja, Šolska cesta 34, 2382 Mislinja. Omenjen dokument bo na voljo tudi na spletni strani občine Mislinja (www.mislinja.si). V tem času ste vabljeni vsi, da ga preberete in po potrebi predlagate spremembe in dopolnitve


Drugi del:

  • Javni posvet občine Mislinja, Zavoda Smart&Green, ki je napisal dokument in zainteresiranih deležnikov ter prebivalcev občine Mislinja, bo 2. 10, 2023 ob 17. uri v sejni sobi PC Lopan, Šolska cesta 55, 2382 Mislinja.


Z veliko želje in upanja pričakujemo, da skupaj uspešno zaključimo še ta, zadnji, del in s tem občino Mislinjo pospremimo na novo in uspešno pot razvoja trženja turizma.


Blanka Kovačič, Smart&Green

Bojan Borovnik, župan občine Mislinja

Oglejte si tudi