Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
0°C
Oceni objavo

Trajnostna strateška transformacija poslovanja podjetja

Brezplačni webinar: TRAJNOSTNA STRATEŠKA TRANSFORMACIJA POSLOVANJA PODJETJA ŠE IZBIRA ALI ŽE NUJNOST?, 7. maj 2020, od 12:30 do 15:00

Več na: Brezplačna predstavitvena delavnica

Na poti sprememb je podjetjem lahko v veliko pomoč - tako strokovno kot finančno - spodbuda preko javnega razpisa za poslovno strateško transformacijo www.spiritslovenia.si/razpis/323, na katerega se lahko v okviru 3. roka podjetja prijavijo do 5. junija 2020.

 

TRAJNOSTNA STRATEŠKA TRANSFORMACIJA POSLOVANJA PODJETJA ŠE IZBIRA ALI ŽE NUJNOST?

On-line brezplačna predstavitvena delavnica nacionalnega programa in javnega razpisa pod okriljem SPIRIT Slovenija

Trajnostna poslovna strateška transformacija slovenskih podjetij je pravi odgovor na spremembe, s katerimi se soočamo. Proces je namenjen podiranju slabih in postavljanju boljših temeljev poslovanja. Namenjen je vključevanju trajnostnih načel poslovanja, ki bodo podlaga novim poslovnim, družbenim, okoljskim in ekonomskim realnostim.

Na poti sprememb je podjetjem lahko v veliko pomoč - tako strokovno kot finančno - spodbuda preko javnega razpisa za poslovno strateško transformacijo www.spiritslovenia.si/razpis/323, na katerega se lahko v okviru 3. roka podjetja prijavijo do 5. junija 2020.

Kako se lotiti celostnega procesa poslovne transformacije, kakšni so lahko pričakovani učinki in kako poteka delo skozi razpisni program? S poznavanjem teh korakov in ob spodbudah, ki jih ob tem lahko prejmejo, je za podjetja lažja tudi odločitev za pot k strateški trajnostni transformaciji.

V spletnem srečanju bosta z vami:
• Alenka Hren, ki na javni agenciji SPIRIT Slovenija vodi nacionalni program Trajnostne strateške poslovne transformacije podjetij in
• dr. Adriana Rejc Buhovac, članica ekspertne skupine SPIRIT Slovenija

Predstavili bosta:
1. Ključne razloge, ki lahko botrujejo odločitvi podjetja, da stopi na pot trajnostne poslovne strateške transformacije.
2. Proces in potek trajnostne poslovne strateške transformacije poslovanja in dela v podjetju.
3. Pomen Trajnostnih poslovnih strategij in poslovnih modelov kot strateške podlage za doseganje trajnostne poslovne uspešnosti.
4. Postopek prijave na javni razpis za potencialne prijavitelje in odgovore na morebitna vprašanja v zvezi s prijavo in potekom dela.

V zadnjem delu bodo udeleženci lahko zastavili tudi svoja vprašanja. Na vprašanja bodo iz prve roke odgovarjali tudi gostje – predstavniki podjetij, ki so že stopila na pot trajnostne poslovne transformacije poslovanja.

Dogodek bo potekal v organizaciji javne agencije SPIRIT Slovenija preko aplikacije MS Teams.

Oglejte si tudi