Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Dobrih del ne delamo zato, da nam bodo povrnjena; podarjamo jih iz srca!


Tudi letos smo se odzvale povabilu po pomoči pri zavijanju daril za dedka Mraza Društva prijateljev mladine Mojca. Potekalo v soboto, 8. decembra 2018, dopoldne. Letos že tretjič in v večjem številu. Vesni in meni, sta se pridružili tudi Valerija in Vera.


V mrzlem skladišču na Drgančevju, pri Novemu mestu nas je skoraj 70 prostovoljcev hitro poprijelo za delo. Letošnje darilo je bogato in veliko. Dedek Mraz bo obdaril otroke s peresnico, leseno tablo, dvema knjigicama o čebelah ter z medom. Opazile smo, da je med velikimi količinami medu tudi naš, suhokranjski med.

Imeli smo kar veliko dela, saj bo dedek Mraz tudi letos obdaril kar 5000 otrok. Tudi z našimi, suhokranjskimi otroci, se bo dedek Mraz srečal v ponedeljek, 17. decembra 2018. Ob 14.30 uri na Prevolah, ob 16. uri na Dvoru  in ob 14.45 v Žužemberku. Skupaj bo razveselil kar 321 suhokranjskih otrok.


Z dobrim delom smo tudi letos prostovoljke nagradile predvsem sebe. Občutek, ki ga imaš, ko storiš dobro delo, je pogosto večji od tistega, kar narediš.

 

Besedilo: Jadranka Meglen, članica KD Dvor

Foto: Jadranka Meglen in DPM Mojca

Oglejte si tudi