Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Mirnopeški karateisti so bili več kot uspešno pripravljeni za eno najtežjih uradnih karate tekmovanj v Sloveniji

Tekmovalci Karate kluba Mirna Peč so se v sestavi 12-ih članov odlično pripravili na 2. pokalno karate tekmovanje Karate zveze Slovenije, ki je hkrati tudi uvrstitvena tekma za državno karate prvenstvo. Tekma bi morala potekati 11.10.2020 v Šenčurju, udeležilo pa bi se kar 50 karate klubov in 422 prijavljenih tekmovalcev, vsekakor kot je bilo načrtovano po predpisih NIJZ.

Naša ekipa je bila pripravljena za 10 posamičnih nastopov v katah kot tudi odlično za 5 ekipnih nastopov v katah.

Klub je za tekmovalno ekipo naročil tudi prevoz z avtobusom prevoznika Mirt Tours za kar 50 oseb, točno takšnega kot ga vidite spodaj ter organiziral vse na najvišjem nivoju, tudi vse po predpisih NIJZ.

Ker je žal situacija zaradi COVID-a nekoliko bolj omejena, se je tekmovanje žal odpovedalo, a kot predsednik in trener kluba lahko zaključim, da čisto nič ni vrženo stran.


Znanje in športna disciplina ter tekmovalni duh, ki smo ga ob pripravah prejeli nam daje zagon za naprej. Tudi takšne omejitve in virusna situacija se bo slej, ko prej zaključila, mi in naš klub pa bomo kot tim pripravljeni za nove velike izzive.

Ob tej priožnosti bi rad vsem članom čestital za resne priprave, upoštevanje vseh včasih kar strogih navodil ter vaše angažanosti, da ste boljši in pripravljeni kot le najbolje smo lahko.


Za nas ste vsi zmagovalci tega tekmovanja in smo na vas še posebej ponosni.

Torej iskrene čestitke in pohvala naslednjim pogumnim našim tekmovalcem, ki ne le da so zastopniki našega kluba, temveč uspešno predstavljajo kraj, občino in zgledno svoje družine. Le tako naprej dragi naši člani.


Naj predstavimo naše cenjene tekmovalci, ki so se odlično pripravili in želeli pogumno zastopati Karate klub Mirna Peč, kraj Mirna Peč in Občino Mirna Peč:


1. Cesar Ana

2. Gole Lana

3. Gotlib Ajda

4. Jarc Patrik

5. Jermančič Črt

6. Kajič Nik

7. Kajič Valentina

8. Kolenc Amadej

9. Nose Nuša

10. Parkelj Nina

11. Gole Alja

12. Parkelj Bine


Na uspeh, da s takšnim veseljem pristopimo k pripravam in tekmovanju je izjemen ponos. Gremo le uspešno naprej ter smo v pričakovanju prvega možnega novega izziva.


Čestitke ekipa!


Karate klub Mirna Peč,

Aljoša Kramar

 

objavljeno: 10. oktober, Občina Mirna Peč

Oglejte si tudi