Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Z akustičnim koncertom Ansambla Saša Avsenika INTIMNO pričetek četrtkovih brenčanj v Mirni Peči

"Četrtkova brenčanja v Mirni Peči" kot dopolnitev dogajanja v Mirni Peči z druženjem kulturne ali "fiskulturne" narave pripravlja peščica entuziastov, katere so aktualni dogodki letošnjega leta vodili v razmišljanje, kako bi Mirnopečane pričeli združevati v pogostejša medsebojna druženja.
Kot so organizatorji dogodkov prepričani, je oboje v Mirni Peči še živo, le prevečkrat imamo občutek, da samo še tli. In čeravno lahko navedemo nešteto izgovorov in pametnih razlogov, zakaj je tako, lahko le skupaj naredimo nekaj več...
Z manjšimi dogodki želijo organizatorji zanetiti iskrice, ki bodo sčasoma lahko postale še kaj več. Ker ukrepi za zajezitev širjenja korona virusa preprečujejo organizacijo večjih dogodkov, so se organizatorji odločili, da jih naredijo več, krajših in v manjšem obsegu.Trudili se bodo, da bo izbor dogodkov zadovoljil vse okuse. V letošnjem letu jih bodo izvedli šest, namenjeni pa bodo predvsem Mirnopečanom:
  1. Ansambel Saša Avsenika INTIMNO, akustični koncert
  2. Poletje v školjki, kino na prostem za otroke in mladino
  3. Glasbeno-literarni večer
  4. Monokomedija »Marije Rebula« iz Ene žlahtne štorije
  5. Slovenske melodije s citrami in z violino, koncert Slovenskega citrarskega kvarteta
  6. Silvestrovanje na prostem

Vsi dogodki bodo na sporedu zadnji četrtek v mesecu, odvijali pa se bodo na različnih lokacijah v Mirni Peči, kar bo javno objavljeno.

Zaradi zagotavljanja ustreznega šteila udeležencev na dogodku je udeležba omejena, zato je nujno prijava na tel. št. 069 700 419 (Nejc).
 

Dokumenti:

Četrtkova brenčanja_program

Avsenik vabilo

Avsenik vabilo_2

cFIN-2

Oglejte si tudi