Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
12°C
JUTRI
15°C
3°C
Oceni objavo

Koledar Slovenska mesta 2016

Mladi arhitektki in ustvarjalki Mirnopečanka Mateja Muhič in Urša Koželj letos predstavljata tretji koledar BelaLjubljana. Tokrat z motivi najlepših slovenskih mest.
Zgodba BeleLjubljane se je začela med študijsko izmenjavo v Milanu, ko sta arhitektki v svoji skicirki ujeli najlepše milanske stavbe in iz njihovih črno-belih podob izdali koledar za sorodnike, prijatelje in mentorje na fakulteti. To je bilo priložnostno darilo, s katerim nista mislili nič resnega, vendar je bilo pozitivnih odzivov toliko, da sta se odločili z arhitekturno skico ukvarjati bolj profesionalno. Ko sta skicirali znamenitosti evropskih mest, sta se zavedeli, da bi bilo v skici dobro predstaviti tudi tisto, kar imamo v domačem okolju. Prav zato tudi marsikaj spregledamo. Koledarjema Ljubljanski trgi in Ljubljanski mostovi sta letos dodali še koledar Slovenska mesta. 

Koledar je zanimivo in posebno darilo, ki bo zagotovo izstopalo. Naročite ga lahko na spletni strani belaljubljana.si ali pokličite 031370375 in prevzemite osebno v Mirni Peči, Novem mestu ali Ljubljani. 


Oglejte si tudi