Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

DANES
21°C
13°C
JUTRI
23°C
12°C

zaposlitev

Goriška regija
Petek, 24. Maj. 2019

Komisionar (m/ž) v Cash & Carry Šempeter

Zaželjeno je, da imate izkušnje s pripravo blaga na podlagi delovne dokumentacije, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, ste pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Moje Delo
Goriška regija
Ponedeljek, 27. Maj. 2019

Referent v prodajni logistiki (m/ž)

Na delovnem mestu boste odgovorni za: spremljanje in obdelavo naročil kupcev; organiziranje prevozov; izdelavo prodajne dokumentacije, poročil ter druga dela v prodaji. .
Moje Delo
Goriška regija
Torek, 28. Maj. 2019

Prodajalec (m/ž) v Cash&Carry Šempeter pri Gorici

Kaj pa lahko vi pričakujete od nas? Zaposlitev pri največjem delodajalcu v Sloveniji, redno plačilo ter višji regres kot ga določa Kolektivna pogodba trgovine, vplačevanje premije za dodatno pokojninsko zavarovanje ter druge ugodne oblike zavarovanj, variabilno nagrajevanje,
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Prodajalci (m/ž) v Idriji in Cerknem

Zaželeno je, da: imate izkušnje z delom v trgovini, vas veseli delo z ljudmi, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Prodajalci (m/ž) v Posočju

Vaše delo bo zajemalo: prodajo blaga, svetovanje kupcem o prodajnih artiklih in možnostih plačila, opravljanje blagajniškega poslovanja in vodenje blagajniške dokumentacije, zlaganje in sortiranje blaga ter pripravljanje blaga in prodajnega prostora za prodajo, vodenje predpisanih evidenc in zahtevane dokumentacije, označevanje blaga z maloprodajnimi cenami in predpisano dokumentacijo,..
Moje Delo