Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Sprejem najboljših devetošolcev pri županu

Vsako leto ob zaključku osnovnošolskega šolanja župan priredi sprejem najboljših učencev Osnovne šole Miren, ki so vseh devet let dosegali odličen učni uspeh, poleg tega pa so se izkazali tudi na drugih področjih. To so priznanja s šolskih tekmovanj, glasbeni, športni in drugi dosežki, pa tudi prostovoljstvo, pomoč sošolcem, solidarnost in odnos do ljudi.

Letos je bil sprejem pri županu Mauriciju Humarju 11. junija v občinski stavbi. Povabljeni so bili trije učenci devetega razreda in njihovi starši, z njimi pa sta prišli tudi ravnateljica Nikolaja Munih in razredničarka Dunja Zorn. Letošnji najuspešnejši devetošolci so: Sara Skvarč, Filip Badalič in Gregor Badalič. Vsi trije so se izkazali z vsakoletnim odličnim učnim uspehom, dosežki na tekmovanjih in še na marsikaterem izvenšolskem področju.  

Župan Mauricij Humar je vsem trem učencem čestital za dosežene uspehe in jim zaželel, naj bodo še naprej marljivi in uspešni. Rekel je, da je vsakoletni sprejem odličnih učencev eno najlepših županskih del, saj je veliko veselje spremljati mladino, ki gradi svojo in tudi našo prihodnost, na njihovi poti.

Dunja Zorn je poudarila, da je bilo veliko veselje spremljati to generacijo učencev kot učiteljica in razredničarka, saj so dosegali lepe uspehe in je bilo z njimi veselje sodelovati.

 

 

Besedilo in foto: Lili Mozetič, občinska uprava

 

Oglejte si tudi