Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

JUTRI
21°C
4°C
TOR.
19°C
6°C
2113

Slavnostna skupščina OOZ Nova Gorica ob Pomniku miru na Cerju

Prispevek OOZ Nova Gorica

Tekst: Karmen Budin
Foto: Mitja Ambroželj

24. septembra smo se člani Območne obrtno-podjetniške zbornice Nova Gorica zbrali pred Pomnikom miru na Cerju in ob prelepem razgledu izvedli slavnostno skupščino naše zbornice in srečanje obrtnikov in podjetnikov.

Na slavnostni skupščini smo ob glasbenih premorih Mladinskega pevskega zbora Šempeter-Vrtojba počastili naše jubilante, torej obrtnike in podjetnike, ki so lani in letos obeležili okrogle obletnice poslovanja. Najstarejše podjetje, ki smo mu čestitali, Arimex d.o.o. letos posluje že dvainpetdeseto leto! Zbrane je uvodoma pozdravil tudi župan občine gostiteljice, g. Mauricij Humar, ki je poudaril, da so mala podjetja srce delovanja vsake občine in jubilantom prisrčno čestital za vztrajnost in prodornost pri poslovanju.

Po uradnem delu smo prizorišče prepustili našim članom, ki so ob prigrizku, ki ga je pripravila Ošterija Žogica, z druženjem nadaljevali pozno v noč. Z županom občine Miren-Kostanjevica smo sproščeno vzdušje izkoristili za utrditev sinergije med obema organizacijama in ponovno ugotovili, da je dobro sodelovanje med obema podpornima okoljema ključno za optimalen razvoj lokalnega gospodarstva. Poleg stalnega sodelovanja bosta tako organizaciji sodelovali tudi pri projektu LAS, namenjenemu vzpodbujanju podjetnosti pri mladih.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi